O podjetju

Ime podjetja

Ime podjetja ORPO je okrajšava za ORganizacijo POslovanja, kar pomeni, da poskušamo z našimi programskimi rešitvami nuditi poslovnim partnerjem predvsem učinkovito in sodobno informacijsko podporo pri organizaciji poslovanja in njihovem odločanju.

Dejavnost podjetja

Osnovna dejavnost podjetja je razvoj poslovne programske opreme za mala in srednja podjetja, društva in samostojne podjetnike, izobraževanje in pomoč uporabnikom, svetovanje na področju organizacije poslovanja, svetovanje pri izbiri informacijske tehnologije, dobava in servisiranje računalniške opreme ter pomoč uporabnikom pri osnovnih nastavitvah za delo.

Naš cilj

Naš cilj je ponuditi preproste in uporabne programske rešitve ki uporabniku prihranijo čas in stroške. Programske rešitve nenehno usklajujemo z zakonskimi spremembami, tehnološkimi spremembami ter željami in potrebami uporabnikov. V želji po dolgoročnem sodelovanju pa bomo skupaj z vami zgradili prijazen poslovni odnos.

Programske rešitve

Z bogatimi izkušnjami na področju poznavanja poslovnih procesov in izdelave programske opreme, ki segajo v začetke informatike pri nas smo od leta 1990 razvili programske rešitve, ki pokrivajo poslovanje storitvenih, gostinskih, proizvodnih in trgovskih podjetij z enim ali tisoč zaposlenimi ali več oddaljenimi podružnicami.

Za ostale potrebe, ki so specifične za podjetje pa v sodelovanju z uporabnikom izdelamo dodatne rešitve.

Razvili smo tudi programske rešitve za vodenje članstva v društvih.

Računalniške rešitve

Opremimo pa vas lahko tudi z računalniško in programsko opremo drugih proizvajalcev, ki jo namestimo in prilagodimo vašemu poslovnemu okolju ter poskrbimo za servisiranje in nemoteno delovanje le teh.

Ponudimo pa vam lahko tudi druge storitve, ki vas tarejo. Namestimo vašo kupljeno opremo, operacijski sistem, gonilnike, tiskalnike, čitalce pametnih kartic, nastavimo dostop do interneta, do vaše banke, poskrbimo za varnostno zaščito in instaliramo druge željene programe.

na vrh strani
Domov